divendres, d’octubre 12, 2007

Trobada de Distribuïdores a la UAB

Trobada de distribuïdores anticomercials a la UAB.
El proper dimecres 17 de Octubre la Assemblea Autònoma de la UAB organitza una trobada de distribuïdores anticomercials a la plaça cívica de la Universitat. Volen que aquesta plaça, tant mercantilitzada avui dia, sigui lloc de trobada d’altres formes de relació social i cultural, transformant-se així en un espai alliberat de les normes imposades pel capital. Totes les distris que tingueu material anticomercial i alternatiu esteu convidades a aquesta trobada on ens agradaria conèixer-nos més i veure si estem interessats/des en donar-li a aquesta proposta una continuïtat periòdica. També haurà esmorzar a la “fresca”.

Des de l'Assemblea Llibertària de la UB donem suport a aquest tipus d'activitats i animem a gent d'altres universitats a fer el mateix.

Salut i Lluita

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom!
Només volia deixar constància d'una noticia de indymediamadrid: "Los universitarios madrileños quieren echar al Opus Dei de la Complutense"...es podria dir el mateix de tot el sector "Metafisica" i algú de Filosofia Politica, Etica! de la Facultat de Filosofia. Ja fa anys es van fer actes d'aturades de classes y classes alternatives al seu lloc. Es podrien platejar noves accions? Viuen mooolt tranquils difonent amb diners públics la seva doctrina i captant adeptes. La Notícia
Salut!

Anònim ha dit...

Us felicito per la feina que esteu fent, tant a la UB com a la UAB que veig que mica en mica va a més.
Una abraçada i que continui la lluita a les universitats.

Anònim ha dit...

Hola crimental, estaría molt be que si vols plantejar alguna acció, acte o aturades de classe etc. Et passasis per alguna de les assemblees i ens digues la proposta i entre tots/es nos ponemos manos a la obra.