dijous, d’octubre 11, 2007

Comunicat sorpresa

Comencem el curs i tambè els problemes. Els democràtes que ens aboquen a la fam per tal de que siguem assalariats en una empresa privada o multinacional, tornen a fer gala de la seva diplomacia. Pareix ser que hi ha gent a qui no li agrada que cadascú autogestione la seva vida com vullga sense necessitat de ser un esclau. Correm el risc i el perill de ser caçats pel depredador, ja hi han rumors de que ens volen fotre la marrana però a nosaltres no ens aigua la festa ningú i ens agrada molt ballar i sino es d'una forma serà d'un altra, nosaltres no som dels qui volem buscar enemics, sols anem fent la nostra vida tranquilament intentan surtí una mica del sistema establert donant-li una miqueta de sentit a la nostra vida. I això mateixa es el que ens dona vida, i qui no sapiga que robà els sentiments de la gent es enfrontar-se amb sí mateixa es un crédul institutcionalitzat. Jo sols vull recordar que nosaltres els "anarkistes" som gent que hi estem a tot arreu, que d'una manera u altra estem organitzats i tenim contactes i que els anarkistes amb la seva molt bona fama sempre han sabut defensar-se. Som gent pacífica que no ens agraden les guerres, som gent agradable amb les relaciones personals saludables, som gent sencilla que tampoc tenim massa a perdre i molt que guanyar, que podem conviure i somriure però el que es ben segur que a nosaltres la festa no s'ens acaba mai ni ens l'aigua ningú.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La Burocràcia de les universitats, que no són res mes que sucursals de l'estat, no ens farà mai creure. No aturarà les nostres ganes indomables de "transformar-destruir-reconstruir" aquest, el nostre entorn, l'universitari.

Lluitar, Crear, Poder Popular!

Anònim ha dit...

qui ha passat?

Anònim ha dit...

Res, pero mantenganse a la escucha toda la gente que apoya l'Assemblea.

Solidaritat Activa

Anònim ha dit...

el lobo feroç ha passat el lobo.

Anònim ha dit...

No us heu plantejat aprendre a escriure correctament?

Anònim ha dit...

Un gran argument contra els nostres enemics sempre serà aquest de recriminar errades ortogràfiques. Mentre la gent que ens critiqui sigui així de "facilona" no tindrem grans problemes.

A falta de pan buenas son tortas ¿no?.