dilluns, d’octubre 08, 2007

Tornen els menjadors vegans!!!

Pensavéu que deixariem de donar la conya amb el tema i NO!



Aquest curs nou continuem des de ja amb els menjadors vegans de la COPELL (Cooperativa d'Estudiants Llibertaris) cada Dimarts i Dijous com l'any passat, tot i que la idea és arribar a fer-los diariament.



Tanmateix continuem amb el mateix caire de compartir entre tots/es i amb la mateixa política de crítica a les empreses privades dins la Universitat i de donar suport a iniciatives com aquesta que donan una opció distinta de participació als que vulguin formar-hi part, a la vegada que mostrem un altre tipus de opció alimentària com és el veganisme, una opció més respetuosa amb els demés animals i el medi natural, alhora que més considerada amb la nostra salut.



Esperem que passeu com sempre per la sala dels microones (també anomenada sala de l'apartheid) a compartir l'hora de dinar amb nosaltres i els/les que volgueu involucrar-vos en el projecte podeu passar quan volgueu per les assemblees llibertaries a proposar-ho.



Bon profit!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

M'omple de joia i d'alegria assabentar-me d'aquesta bonanova. Lluitem tots junts contra la fam mundial, amics meus, lluitem contra Paul McCartney.

Anònim ha dit...

BRAVO

alguien ha dit...

quin hora es?

Anònim ha dit...

a les 14:15

Anònim ha dit...

a on està la sala de microones? És on posa que és la sala d'estudis? O és al costat del CCCB que posa Apartheid?

Anònim ha dit...

On posa sala d'estudis, on hi han els dos microones i la maquina dels cafes.

Moderador ha dit...

Amig@s:
Estoy intentando entrar en contacto con vosotr@s desde hace días y no lo consigo, cada mail que os envío me viene de vuelta.
Mi nombre es Leonardo, soy activista en el área de veganismo de la Asociación Animalista LIBERA!, y he recibido vuestro pedido de colaboración y solidaridad. No sólo pretendemos enviaros firmado el manifiesto, sino que creemos que podemos (y debemos) colaborar mucho más que eso, ya que vuestra propuesta es ejemplar y no vamos a permitir que la boicoteen por intereses económicos.
Por favor, entrad en contacto conmigo a info@leonardoanselmi.com o bien con Alejandra a ale@liberaong.org

Conciencia, bronca y veganismo para tod@s,

Leonardo

Anònim ha dit...

lo hemos recibido, no te preocupes contestaremos algo pronto

Anònim ha dit...

Hola, he passat varis dies d'aquesta setmana per la sala d'estudis i jo no veig que hi hagi ningu donant un menu... Em podrieu dir si us plau, si encara segueix lo dels menjadors vegans? Gràcies

Anònim ha dit...

Hauríeu de ser una mica més explícits amb les direccions i tal. Perque un servidor, de primer any i a la UB de diagonal es perd una mica :D.
També estaria bé que fiquéssiu el preu en el cartell aquell del rajoy (menys paranoia i més informació!)
Bé, ja intentaré passar-me algun dimarts.