divendres, d’abril 27, 2007

La COPEL; tornen els menjadors vegans a la Facultat.


Degut a l'éxit obtingut pels menjadors vegans organitzats per l'Assemblea Llibertària en la sala de l'Apartheid (Sala dels microones), ha sortit un nou projecte a la Facultat.
La COPEL és la cooperativa d'estudiants llibertaris que vol començar a fer menjadors a preu popular i totalment vegetarians com a alternativa als preus del Bar i per deixar clar el nostre boikot a les empreses privades que invaden els nostres espais. Els beneficis obtinguts aniràn en part a l'Assemblea Llibertària i una altra part opcional pels organitzadors perque autogestionen les seves vides, com a forma alternativa de treball no assalariat. La organització dels menjadors es totalment horitzontal i cadascún pot apuntar-se pel dia que es responsabilitza d'ajudar amb altres companys per fer el dinar.
La propera data de menjador popular es el proper dijous 3 de Maig, us esperem a tots a la Sala de l'Apartheid. El menú serà de primer plat amanida de pasta, i de segon seitàn amb arrós.
Esperem que la COPEL sigui endavant per molt temps i anar augmentant el nombre de dies setmanals que fem dinars. Sobretot de cara l'any que vé íntentarem que hi hagi aquesta alternativa 2 o 3 dies per setmana. Salut.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

els menjadors finalment comencen el dimarts!!!

per cert, dintre de poc sortirà la noticia que tothom espera. un company de l'assemblea vol tenir un fill.

Anònim ha dit...

fills de putaaa xdddd