divendres, d’abril 27, 2007

Estudiants de la UB no deixan passar els polítics.

El dimecres 18 de Abril, els i les estudiants de la Facultat de Geografia, História i Filosofia van realitzar un seguit d'actes contra els polítics. A les 13:00 del matí, Joan Saura (de ICV) va vindre a clausurar el cicle de xerrades sobre la situació a Euskal Herria. Quan li tocava parlar, una colla d'estudiants va obrir una pancarta que deia "INICIATIVA REPRESSORS. LLIBERTAT NURIA, JUAN I PRESOS 4F" i va començar a cridar i a repartir octavetes contra la presencia dels polítics a la Facultat fins que van aconseguir que en Saura marxés sense parlar.
Per la tarda hi estava prevista una concentració contra la presencia de Inma Mallol (també d'ICV), els estudiants no volien que pogues ni tan sols entrar al recinte de la Facultat i van esperar per fer una cadena humana. Més tard però, van arrivar noticies de que el cicle d'actes convocat pel Consell de la Joventut havia estat suspès i les xerrades dels polítics es traslladaven al seu local.
Així els i les estudiants de la UB, de forma anònima han deixat ben clar que no volen la presència de polítics a aquesta Universitat i han aconseguit que també suspenguin les xerrades previstes per part de ERC, PP, CiU i PSC.
Des de l'Assemblea Llibertària, donem suport a la idea de no deixar passar més polítics a la nostra Facultat, per les mateixes raons que van explicar els estudiants que havien convocat l'acte.