dimecres, d’abril 18, 2007

Gran éxit de les jornades llibertaries!!

Volem donar les gracies a tota la gent que es va passar i va col·laborar amb les
jornades llibertaries que vam fer durant la darrera setmana de març a la Facultat.
Aquí teniu un resum del que es va dur a terme durant aquells dies:
El dilluns vam començar amb ànims i es va procedir a l’alliberament de taulells i a la difusió. El passi de video del matí amb poca gent pero bastant interesant. La xerrada de la tarda va ser també força interessant i la tenim gravada per si voleu demanar-nos-la.
Dimarts gran éxit també del dinar vegà que vam preparar una xerrada a la tarda sobre alliberament nacional on vam reunir-nos molta gent per debatre sobre aquest tema. Gracies de nou als companys del col·lectiu Negres Tempestes per vindre a fer la ponència. Aquesta xerrada també esta gravada.
Dimecres només es va fer la xerrada sobre educació llibertària, a càrrec de Just Cases (gracies per vindre) i que va acabar bastant bé i jo crec que tothom va treure conclusions propies i es va replantejar el sistema educatiu de cara als seus fils. La xerrada està també gravada. La exposició va estar muntada, tot i que una mica tard, i també hem de donar gracies als companys que ens la van portar.
Dijous la xerrada i el passi de video sobre alliberament animal, bastant productiu tot i que va mancar l’assistencia de més gent de fora del moviment vegetarià/vegà, pero poder profunditzar en el debat. La xerrada de la tarda sobre anarquisme i espiritualitat va començar d’una manera una mica estranya, pero va acabar en un debat satisfactori.
I divendres potser va ser la xerrada on va haver menys gent, pero no per aixo menys important, de fet va ser una bona reflexió sobre els mitjans contrainformatius i també la podeu trobar gravada. Gracies igualment a la Haine per vindre. I per últim donar gracies també els cantautors que van ajudar-nos a despedir les jornades i esperem trobar-nos aviat amb tots vosaltres que veu acudir a passar la setmana debatint i disfrutant amb nosaltres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Assemblea Llibertaria Grandes Exitos. Ya a la venta.

Anònim ha dit...

a veure si es penja la noticia de victoria dels i les estudiants de la ub aca!!!

i los Grandes Exitos encara no es a la venta segurament es tregui a finals d'any (per reis i akestes coses xungues que es celebran per aquestes dates) amb un cd recopilatori de grandes exitos de la musika pop dels 80 JAJAJAJJAJAJAJAJ

APA SALUT

Anònim ha dit...

visca durruti