divendres, de juny 01, 2007

Cossos repressors, repressora per sistema. Mossos culpables d’assassinats i tortures.

Senyors i senyores, els Mossos d’ Esquadra ja estan aquí, fa ja uns anys que van arribar i sembla que es van afermant, com no, destrossant les nostres vides, ara capitanejades pel desgraciat d’ en Saura.

El passat dissabte 19 de maig, en la manifestació a favor dels espais alliberats, la repressió va tornar als nostres carrers en la seva màxima esplendor. Atacs repetits, control total dels i les manifestants durant el seu recorregut, apart de no deixar ni entrar i sortir del setge policial, conduïts com ramat a l’ escorxador. Situació si mes no humiliant, colpejant a gent tant de dins com de fora, els nostres amics mossos estan pletòrics, i per si fos poc, a les seves pàgines prometen venjança, i nosaltres ens preguntem, venjança de què? Si algú s’ hauria de venjar som les persones que patim les seves actuacions. Qui té les porres ? Qui ens agredeix ? Qui ens priva dels nostres drets més mínims i fonamentals ? Difícil resposta… o potser no tant.

Aquesta només és la mostra més recent de la seva prepotència com a cossos repressors al servei de l’ Estat capitalista i tots els seus mercenaris. Ja fa temps que això va a més, i porta una línia de continuïtat que ens ha de començar a preocupar i fer-nos replantejar moltes coses.
Ha de quedar clar quina espècie de “persones” són, si es que ho son, ja que, de veritat tenen valor d’ arribar a casa i estar-se tant tranquils? S’ ha de mostrar el nostre menyspreu, tant per la seva actitud com per la seva funció com a cos repressiu i de control social, que com llibertaris/es que ens considerem, rebutgem tota autoritat.

Han succeït ja diferents casos de tortures i assassinats, alguns d’ ells a través dels mitjans de comunicació oficials, i no ens deixa d’ estranyar com algunes vegades l’opinió pública s’ exalta quan això no és res de nou.

En un temps relativament recent s’ han pogut veure diferents casos, ben sonats i estranys, però ben normals si veiem la classe de gent que són. Tenim per una banda l’ agressió a la comissaria del barri de les Corts, on una càmera de vídeo ho va enregistrar, i que de ben segur, no va ser la única, això tots ho sabem, només fa falta veure la gran quantitat de denúncies contra les agressions per part dels Mossos d’ esquadra, i tantes que es queden en l’ anonimat.
Un altre cas recent és l’ assassinat d’un jove « diagnosticat d’ esquizofrènia », que va rebre un tret que li va provocar la mort, i no contents d’ això van ferir al pare, però com succeeix sempre, aquests assassins estan protegits pel sistema judicial, que tots sabem qui domina.
Un altre cas a sumar, es la mort cerebral provocada per un trauma craneoencefàlic d’un home que viatjava a un cotxe patrulla dels Mossos, i com no, la versió policial neteja les mans dels més que provables culpables, dient que el detingut va intentar escapar trencant la finestra i saltant del cotxe emmanillat... sense comentaris.

Totes aquestes tortures i assassinats tampoc son excepcionals dels Mossos d’ esquadra, sinó de tots els cossos repressors, com la policia municipal a Terrasa per exemple, on una jove va patir una brutal pallissa, que més que provable quedi impune...

Ja no entrem en dir si son agressions als moviments socials i dissidents, les agressions les podem patir tots/es, i les seves actituds són repetides, prepotents… no hi han suficients adjectius per definir-ho.
Desallotjaments de centres socials, agressions, insults, càrregues a les manifestacions, utilitzacions d’ armes blanques a les manifestacions com la del passat dissabte 21… i un llarg etc. Ho hem de seguir tolerant ? Mostrem el seu rebuig a tota aquesta màfia fastigosa.

Cossos repressors foteu el camp! Ni us volem ni us necessitem!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, soc la verònica i estic buscant a un tal manel de Visaleca de tarragona, que m'ha paregut molt simpatic a la uni,i a la xerrada de negres tempestes estava molt guapo. SI sabue algo,per favor doneume el seu correu o feu li saber algu, gracies.

Anònim ha dit...

Mira el xicotets de l' asamblea llibertaria!!, al final resultará que todo esto al final es para hacer vida social.

:P

Ke bonicccccccc!!

Per cert en quan acabem examens a veure si podem fer sopar, sino tb es pot fer al principi de curs... o les dues coses, ja veurem.

Anònim ha dit...

visca lo regne!

valència independent

Anònim ha dit...

collons com està degenerant aquest bloc XDDD lo del sopar es bona idea si de cas que alguna ment iluminada passi un correu a la gent amb una proposta!!

salut

sense valència no hi ha independencia i senmse el Roselló no hi ha revolució XDDDDD

Anònim ha dit...

al any que ve hem de començar possand-les les piles a la penya aquesta de la aep, que segur que volen captar nous membres per la seva asociació amb el tema del plan bolonya.No podem donar-les treva que si no ens la liaran.a per ells/elles

Anònim ha dit...

Visca durruti

Anònim ha dit...

ei a ver si poneis unos enlaces a otras paginas como por ejemplo esta http://www.mundurat.net/bka ke en el norte somos pokitos pero tambien nos movemos.

salud

Anònim ha dit...

Salut,companys! m'he perdut la primera reunio del curs 2007-2008, em podrieu mailejar o similar?

Estic cursant primer d'historia, i m'ha sabut greu no poder assistir. I ja us dic, em podrieu enviar per mail mes o menys el que s'ha decidit,o quelcom per "apuntarme"?

Francesc

Anònim ha dit...

Per participar només tens que assistir els dijous a les assemblees. Les fem a les 14:15h al local d´estudiants. Per mail no comuniquem les decisions de les assemblees. No passa res si no vas poder venir el dijous passat, tranki...
Ens veiem, salut i anarquia!