dimarts, de març 13, 2007

COMUNICAT


Per nosaltres, participar en una assemblea llibertària a la universitat signfica actuar en conjunt, de forma horitzontal i no autoritària. Tractanse d'una assemblea llibertària, es a dir, de caràcter anarquista, no ens incluim dins el marc legal i organitzatiu que ens proposa la universitat per considerar-se com a colectiu. Aquesta, no pot visualitzar un canvi més enllà, que derrueixi les estructures vigents, perquè forma part d' un model establert perquè funcioni tal com és.

D'altra banda, creiem i proposem que organitzar-se dins la universitat ens permet reivindicar i actuar en contra de la pasivitat que ens trobem la majoria de els/les estudiants devant la ja coneguda arbitrarietat en la presa de decisions sobre lleis, canvis o projectes que afecten a les nostres vides dins i fora de l' àmbit universitari.

Per tot això, es partint d' una base assembleària, que podem profunditzar més en els nostres coneixements, debatre, actuar i donar a conèixer mitjant la difusió per diferents vies l' ideal llibertari i les lluites que es duen a terme desde diferents sectors. Ja no es tracta només d' actuar un dia; no som un espectacle, sino persones amb ganes de fer i proposar canvis dins la universitat i també dins la societat, que cada cop estàn més deshumanitzades, dogmàtiques, i basades únicament en l' economia.

Així doncs, la universitat s'ha convertit en un negoci lucratiu i una fàbrica de creació de treballadors/es convertint-se en una corda de transimisió d' allò que seràn les nostres vides, tristes i aburrides vides de treball, consum i silenci, perpetuant l'obediència i la submissió. Recuperem la universitat com un espai de desenvolupament intelectual, debat crític, i com a creació de projectes autònoms i de lluita. Fem una crida a tots/es aquells/es que vulguin fer-se amb les rendes de la seva vida, sentir-se lliures, salvatges i indomables, a que vinguin a l' assemblea llibertària, que es reuneix els dilluns a les 14:00h al Local d' Estudiants.

Deixa de morir pasivament, actúa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

viva la anarquia!!!

dentro de poco meteremos las actividades

Anònim ha dit...

s'ha de fer propaganda de la pàgina web als vostres coneguts, amics, companys, etc. i hem de començar a posar-la als panfletos i cartells.

SALUT

Anònim ha dit...

Teniu correu electrònic?

Salut i ànims companys!

Anònim ha dit...

El correo electrònic es assembleallibertariaub@gmail.com, tot i que encara em sembla que es fa servir poc, pero si ens escrius prometem contestar.

Salut